Receptiediensten

We zijn klaar voor de volgende stap in onze dienstverlening. Vanaf het moment dat een gast voor de deur of slagboom staat tot hij weer het gebouw of parkeerterrein verlaat; hij moet zich in een vijfsterren hotel wanen door de manier van bejegening, begeleiding en service.

Een warm en hartelijk welkom voor uw klanten, gasten en medewerkers

U staat op het punt uw receptiediensten uit te besteden. Double Security & Hospitality is specialist als het gaat om het outsourcen van receptiediensten. We zorgen niet alleen voor de juiste match, maar ook voor intensieve begeleiding van de receptioniste(s). En dit alles uit de gedachte van hostmanship.

Zaken doen met Double Security & Hospitality heeft de onderstaande mogelijkheden en voordelen:

Continuiteit

U bent 100% verzekerd van een professionele bezetting. Bij noodgevallen wel handig: we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereik- en inzetbaar. In ons 15 jarig bestaan heeft zich nimmer een no-show voorgedaan.

Flexibiliteit

uitbestedingsmogelijkheden

Kwaliteit

Double Security & Hospitality wil uitgroeien tot het meest klantgerichte beveiligingsbedrijf en de beste dienstverlener van Nederland. Hostmanship en kwaliteitsborging spelen een (specifieke) belangrijke rol (in onze) binnen deze ambities. Hostmanship is de kunst van “het  de klant of gast welkom heten”. In feite komt het er op neer dat u de verblijfskwaliteit van mensen, gasten, medewerkers en bezoekers, aanwezig in uw bedrijf, verhoogt. Een integraal beveiliger met een gastheer bewustzijn. Dat is niet zonder meer te realiseren. Daar ligt veel kennis, kunde en vaardigheden aan ten grondslag Daarom is het niet verwonderlijk dat steeds meer organisaties hun frontoffice dienstverlening overdragen aan professionals.

receptie

sla-receptie

De gastvrije beveiligers van Double Security & Hospitality worden blijvend op de volgende onderdelen getraind en gecoacht

  • Conflictbeheersing
  • Communicatie
  • Balans tussen gastheerschap en beveiliger
  • Zelfverdediging
  • Hostmanship
  • BHV en AED

Alles draait om mensen die hun “mannetje” staan.

Hun positie behouden en verantwoordelijkheid kunnen nemen. Zowel communicatief als fysiek. Geen basis beveiligers, maar mensen die specifiek zijn opgeleid, hun bevoegdheden kennen, alles weten van wet- en regelgeving, gezag uitstralen, durven op te treden en zijn getraind in het omgaan met agressie.
Double Security & Hospitality verzorgt de werving, selectie, opleiding en training en neemt de complete personele verantwoordelijkheid op zich. U houdt te allen tijde de regie.

De eisen die u aan ons stelt leggen we vast in een prestatiecontract of een service level agreement (SLA)

En of we aan die eisen voldoen kunt u controleren aan de hand van de heldere en complete rapportages die u van ons ontvangt. Daarmee maken we overigens niet alleen onze prestaties inzichtelijk, maar ook de effectiviteit van uw beleid.

Dankzij ons omvangrijke personeelsbestand, onze wervingskracht en onze uitstekende contacten met onderwijsinstellingen hebben we overal in het land snel voldoende goede mensen beschikbaar.

 

 

Wat kunnen we voor u doen?
Interesse in de beveiligings- en hospitalityservices van Double Security?

Heeft u vragen?

Beveiligingsdiensten

section-beveiliger

Onze vakkundige medewerkers zijn proactief ingesteld, denken met u mee en staan garant voor een goede en betrouwbare beveiliging van uw huis, bedrijfspand of evenement. Wij bieden een totaalpakket aan beveiligingsmogelijkheden voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Werving en selectie

Goed personeel is de succesfactor van organisaties, daar is iedereen het over eens. Uw mensen zijn uw meest waardevolle bezit. Een goede werving en selectie is dan ook een essentieel proces in uw organisatie. Maar werving en selectie is meestal niet uw ‘core business’.

Bedrijfshulpverlening

bedrijfshulpverlening-klein

Een Bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een werknemer die een beginnende brand kan bestrijden, Eerste Hulp kan verlenen en een ontruiming kan begeleiden. Bedrijfshulpverlening (BHV) is sinds 1994 verplicht vanuit de Arbo-wet.