Beveiligingsdiensten

Onze vakkundige medewerkers zijn proactief ingesteld, denken met u mee en staan garant voor een goede en betrouwbare beveiliging van uw huis, bedrijfspand of evenement. Wij bieden een totaalpakket aan beveiligingsmogelijkheden voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Receptiediensten

receptie-klein

We zijn klaar voor de volgende stap in onze dienstverlening. Vanaf het moment dat een gast voor de deur of slagboom staat tot hij weer het gebouw of parkeerterrein verlaat; hij moet zich in een vijfsterren hotel wanen door de manier van bejegening, begeleiding en service.

Bedrijfshulpverlening

bedrijfshulpverlening-klein

Een Bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een werknemer die een beginnende brand kan bestrijden, Eerste Hulp kan verlenen en een ontruiming kan begeleiden. Bedrijfshulpverlening (BHV) is sinds 1994 verplicht vanuit de Arbo-wet.

Werving en selectie

Goed personeel is de succesfactor van organisaties, daar is iedereen het over eens. Uw mensen zijn uw meest waardevolle bezit. Een goede werving en selectie is dan ook een essentieel proces in uw organisatie. Maar werving en selectie is meestal niet uw ‘core business’.

Advies & Consultancy

Het organiseren van veiligheid is best lastig. Verschillende wet- en regelgeving verplichten u een bepaald beleid te voeren om uw medewerkers en bezoekers te beschermen. Wilt u hulp bij het opstellen van uw Risico inventarisatie en -evaluatie (RI&E), noodplannen of vluchtwegtekeningen? Onze veiligheidsdeskundigen staan voor u klaar.