Keuzewijzer Veilig Uitgaan

Deze Keuzewijzer helpt u de aanpak te kiezen die het beste aansluit bij uw uitgaansproblematiek. In de cirkel staan de meest voorkomende beleidsthema’s en problemen in het uitgaansleven. Als u met uw muis over een beleidsthema of probleem beweegt, verschijnen de bijpassende aanpakken.

In de Keuzewijzer staan alleen effectieve en/of meest toegepaste aanpakken voor een veilig uitgaansleven. Heeft u vragen of aanvullingen? Neem contact op met Marjolijn van Hest van het CCV.

verstand van beveiligen ccv schema

bron: http://www.hetccv-veiliguitgaan.nl/

8 Pijlers

Hieronder vindt u acht eigenschappen waarover een gastheer, receptionist, beveiligingsbeambte volgens ons moet beschikken. Deze eigenschappen vormen in feite acht van onze uitgangspunten. Deze gebieden vragen veel aandacht en vergen regelmatig onderhoud.

Service Concept

Double Security & Hospitality begrijpt uw business en weet wat de specifieke eisen en wensen zijn. Daarmee zijn we een partner die de verantwoordelijkheid voor de beveiliging kan overnemen. Wij maken werk van vernieuwing met bewezen concepten, waarbij duurzame oplossingen en transparante resultaten centraal staan.

ISO 9001

Als het om kwaliteitsmanagement gaat, laten we niets aan het toeval over. Onze medewerkers in de Beveiliging en Hospitality weten dat kwaliteitsmanagement en daarmee de kwaliteit van onze dienstverlening een van de belangrijkste onderscheidende factoren.