Service Concept 

Double Security & Hospitality begrijpt uw business en weet wat de specifieke eisen en wensen zijn. Daarmee zijn we een partner die de verantwoordelijkheid voor de beveiliging kan overnemen. Wij maken werk van vernieuwing met bewezen concepten, waarbij duurzame oplossingen en transparante resultaten centraal staan. Onze mensen maken het verschil en wij zorgen dat ze het verschil kunnen maken. Onze onafhankelijkheid is vanzelfsprekend.

 

 

8 Pijlers

Hieronder vindt u acht eigenschappen waarover een gastheer, receptionist, beveiligingsbeambte volgens ons moet beschikken. Deze eigenschappen vormen in feite acht van onze uitgangspunten. Deze gebieden vragen veel aandacht en vergen regelmatig onderhoud.

Beveiligingsdiensten

camera-toezicht-linkje

Onze vakkundige medewerkers zijn proactief ingesteld, denken met u mee en staan garant voor een goede en betrouwbare beveiliging van uw huis, bedrijfspand of evenement. Wij bieden een totaalpakket aan beveiligingsmogelijkheden voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Receptiediensten

receptie-klein

We zijn klaar voor de volgende stap in onze dienstverlening. Vanaf het moment dat een gast voor de deur of slagboom staat tot hij weer het gebouw of parkeerterrein verlaat; hij moet zich in een vijfsterren hotel wanen door de manier van bejegening, begeleiding en service.