Objectbeveiliging

 

De objectbeveiligers van Double Security & Hospitality weten precies wat er in en om uw bedrijfspand afspeelt!

In de meeste organisaties is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnenuit en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van professionele bewaking. De objectbeveiligers van Double Security & Hospitality staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen.

Double Security heeft veel ervaring op het gebied van objectbeveiliging.

Of het nu gaat om kantoorpanden,, winkels of opslagruimten, onze beveiligers stellen alles in het werk om uw bezit te beschermen.
Volgens Double Security & Hospitality is een goede beveiliger niet alleen alert en bekwaam. Uiteraard bezit hij alle benodigde vaardigheden en kent hij alle protocollen en de mores in uw organisatie. Echter hij is ook een uitstekend gastheer.

 

objectbeveiliging

 

training-mannetjestaan

De objectbeveiligers van Double Security & Hospitality worden blijvend op de volgende onderdelen getraind en gecoacht

  • Conflictbeheersing
  • Communicatie
  • Balans tussen gastheerschap en beveiliger
  • Zelfverdediging
  • Hostmanship
  • BHV en AED

Alles draait om mensen die hun “mannetje” staan.

Hun positie behouden en verantwoordelijkheid kunnen nemen. Zowel communicatief als fysiek. Geen basis beveiligers, maar mensen die specifiek zijn opgeleid, hun bevoegdheden kennen, alles weten van wet- en regelgeving, gezag uitstralen, durven op te treden en zijn getraind in het omgaan met agressie.
Double Security & Hospitality verzorgt de werving, selectie, opleiding en training en neemt de complete personele verantwoordelijkheid op zich. U houdt te allen tijde de regie.

De eisen die u aan ons stelt leggen we vast in een prestatiecontract of een service level agreement (SLA)

En of we aan die eisen voldoen kunt u controleren aan de hand van de heldere en complete rapportages die u van ons ontvangt. Daarmee maken we overigens niet alleen onze prestaties inzichtelijk, maar ook de effectiviteit van uw beleid.

Dankzij ons omvangrijke personeelsbestand, onze wervingskracht en onze uitstekende contacten met onderwijsinstellingen hebben we overal in het land snel voldoende goede mensen beschikbaar.

 

Wat kunnen we voor u doen?
Interesse in de beveiligings- en hospitalityservices van Double Security?

Heeft u vragen?

Winkelsurveillance

winkelsurveillance-klein

Doeltreffende, efficiënte winkelbeveiliging is voor veel winkeliers en kleine ondernemers een grote uitdaging. Goede surveillance is op individuele basis vaak nauwelijks op te brengen. Double Security & Hospitality biedt ondernemers de kans om kosten en voordelen te delen.

Werving en selectie

Goed personeel is de succesfactor van organisaties, daar is iedereen het over eens. Uw mensen zijn uw meest waardevolle bezit. Een goede werving en selectie is dan ook een essentieel proces in uw organisatie. Maar werving en selectie is meestal niet uw ‘core business’.

Bedrijfshulpverlening

bedrijfshulpverlening-klein

Een Bedrijfshulpverlener (BHV-er) is een werknemer die een beginnende brand kan bestrijden, Eerste Hulp kan verlenen en een ontruiming kan begeleiden. Bedrijfshulpverlening (BHV) is sinds 1994 verplicht vanuit de Arbo-wet.